MarQuis makelaars & taxateurs

Vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel,  in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

Het aanbod van de diverse woningen is groot. Daarnaast zijn er tal van nieuwbouwprojecten waarbij het team van MarQuis adviseert en bemiddelt.
Heeft u liever een huurwoning? Ook hierin heeft MarQuis een gevarieerd aanbod. 
Voor woningstichting HW Wonen worden de huizen in in de volgende delen van de Hoeksche Waard door MarQuis verkocht: ’s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Heinenoord, Westmaas, Mijnsheerenland, Strijen, Strijensas, Mookhoek, Numansdorp, Klaaswaal en Zuid-Beijerland. 

Binnen de Hoeksche Waard is het kantoor dus van alle markten thuis. 
Deze expertise komt goed van pas bij het taxeren van panden voor een aankoop of verkoop. Of voor de financiering, misschien voor een boedelscheiding of een afwikkeling met de fiscus. Ook voor deze diensten kunt u bij MarQuis terecht.

MarQuis is een kantoor dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit kenmerk staat voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. De makelaars zijn beëdigd en gecertificeerd (RMT).

Met veel plezier in het werk staan de mensen van MarQuis voor u klaar. Wij zijn u graag van dienst, tot ziens!

De Man Advies

 

De Man Advies is opgericht door Leen en Els de Man en voortgezet door de jongste zoon Jochem de Man. Al bijna 40 jaar zijn wij een vertrouwd en vakbekwaam adres in ’s-Gravendeel en omstreken.

Bij De Man Advies heeft u alle financiële diensten onder één dak: verzekeren, bankieren, financiële planning (pensioen) en hypotheken. De Man Advies is hiervoor aangesloten bij RegioBank en Huis&Hypotheek en biedt u dezelfde voordelen als grote aanbieders maar dan met onze persoonlijke touch.

Wat bieden wij u?

Eén vertrouwde plek bij u in de buurt, waar u terecht kunt voor al uw financiële zaken. Dat is wat wij als De Man Advies voor u willen betekenen. Gemakkelijk, dichtbij en bovendien persoonlijk. Daar hechten wij veel waarde aan, want financiële zaken zijn nu eenmaal per persoon verschillend.

Barth veelzijdig en betrouwbaar

Barth Installatietechniek is een familiebedrijf, opgericht in 1931. De opeenvolgende generaties hebben het bedrijf beheerst laten groeien. Met een vooruitstrevende blik en gericht op de wensen van de klant. Met als resultaat dat Barth Installatietechniek is uitgegroeid tot niet alleen een betrouwbare, maar ook een veelzijdige totaalinstallateur voor elektrische en werktuigkundige installaties. Elke dag weer bewijzend dat bescheidenheid en dynamiek samengaan. De gedreven medewerkers zijn uw partners om uw project vanaf het eerste ontwerp tot aan oplevering vakkundig en snel te realiseren. Om vervolgens met service en onderhoud de werking van uw installatie te waarborgen.

Rcoak

Stichting RCOAK (Roomsch Catholijk Oude Armen Kantoor) is een Amsterdams charitatief vermogensfonds gevestigd in een van de twee hofjes van Stichting RCOAK, 'Liefde is het Fondament', aan de Keizersgracht te Amsterdam. Wij ondersteunen uit de opbrengst van ons vermogen in heel Nederland inclusief het Caribisch gebied van het Koninkrijk initiatieven en projecten die de kwaliteit van leven van ouderen bevorderen. Uitsluitend binnen Amsterdam ondersteunen we daarnaast projecten gericht op armoede bestrijding voor andere kwetsbare groepen, ongeacht leeftijd.
 
Stichting RCOAK kent een rijke geschiedenis van meer dan 400 jaar. Hiermee behoort de Stichting tot de oudste charitatieve vermogensfondsen in Nederland.

Gemeente Hoeksche Waard

Dorpsgericht werken

Samen met haar inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties werkt gemeente Hoeksche Waard aan de vitaliteit van het gebied. Een gemeente waar iedereen meedoet en tot zijn recht komt. Een vitale Hoeksche Waard waar het goed wonen, werken en vertoeven is.

Samenwerking staat centraal

Om dat voor elkaar te krijgen én te behouden, wordt er dorpsgericht gewerkt. Hierbij staat de samenwerking tussen alle partijen centraal. Aan de ene kant betekenen wij graag iets voor de ideeën die er ontstaan in de samenleving. Aan de andere kant vinden wij het belangrijk dat alle belanghebbenden nauw betrokken zijn bij het beleid en de projecten die worden opgestart. De rol die de gemeente speelt – denk bijvoorbeeld aan ondersteunen, meedenken of partijen bij elkaar brengen – is afhankelijk van de behoefte die er is vanuit de samenleving